(Pt 2 portii mici)
-1 bucata piept de pui
-suc de rosii
-1 catel usturoi
-jumatate de ceapa mica
-cimbru
-sirop de artar
-2 ardei grasi
-sare,piper
Am fiert carnea. Am fiert si ardeii separat sj i-am blenduit.
Separat am pus intr-o olicica putin ulei si apa si am pus usturoiul zdrobit si ceapa. Dupa ce s-au inabusit am pus sucul de rosii,pasta de ardei,cimbru dupa gust,un praf de sare si piper si o lingurita sirop de artar(sa taie din acreala sucului de rosii). Am adaugat carnea taiata cubulete si am lasat sa dea in clocot,pana s-a ingrosat putin si sosul. Merge de minune cu mamaliga.
In loc de sirop de artar se poate folosi pssta de curmale pentru indulcire? Multumesc!
RăspundețiȘtergereSe poate dar depinde si cat de acru este sucul de rosii.
RăspundețiȘtergere