vineri, 10 februarie 2017

Batoane cu ovaz si afine




Primul strat
-1 banana
-1 lingurita scortisoara
-5 linguri de suc de mere
-1 lingurita pudra de vanilie
-1 lingura ulei de cocos(la temp camerei)
-~180 g fulgi de ovaz
-un praf de sare

Topping
-45g fulgi de ovaz
-seminte de chia,susan,in rasnite(~ o lingura din fiecare)
-un praf de scortisoara
-1 lingura de miere
-2 linguri zeama de lamaie
-afine(o cescuta)

Intr-un bol se mixeaza banana,sucul de mere,uleiul de cocos. Se adauga peste ele ovazul,scortisoara,pudra de vanilie,sarea si se amesteca. Amestecul se pune intr-o tava,tapetata cu hartie de copt,si se da la cuptor,la 170 grade pt 10 min.

Se amesteca toate ingredientele pentru topping. Se intinde amestecul,cu o spatula,peste primul strat si se mai da la cuptor pentru inca 10-15 min. Dupa ce se raceste,se portioneaza.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu