luni, 1 august 2016

Ostropel cu pui

(Pt 2 portii mici)
-1 bucata piept de pui
-suc de rosii
-1 catel usturoi
-jumatate de ceapa mica
-cimbru
-sirop de artar
-2 ardei grasi
-sare,piper

Am fiert carnea. Am fiert si ardeii separat sj i-am blenduit.
Separat am pus intr-o olicica putin ulei si apa si am pus usturoiul zdrobit si ceapa. Dupa ce s-au inabusit am pus sucul de rosii,pasta de ardei,cimbru dupa gust,un praf de sare si piper si o lingurita sirop de artar(sa taie din acreala sucului de rosii). Am adaugat carnea taiata cubulete si am lasat sa dea in clocot,pana s-a ingrosat putin si sosul. Merge de minune cu mamaliga.

2 comentarii:

  1. In loc de sirop de artar se poate folosi pssta de curmale pentru indulcire? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se poate dar depinde si cat de acru este sucul de rosii.

    RăspundețiȘtergere