luni, 4 iunie 2018

Pandispan cu visine

 

- 4 oua
- 2 linguri de apa
- 50 g unt
- 100g zahar de cocos
- 130g faina
- 1 ligurita praf de copt
- visine

Se bat albusurile separat. Dupa ce se fac spumoase se adauga jumatate de cantitate de zahăr și se bat pana devine o spuma foarte densa. Galbenusurile se mixeaza cu apa si restul de zahar pana se ingroasa si se deschide la culoare. Peste albusuri se toarna galbenusurile amestecand usor iar apoi se incorporeaza cu grija untul topit si racit si treptat faina impreuna cu praful de copt.
Intr-un vas uns cu unt si tapetat cu faina se adauga jumatate de compoziție, visine dupa bunul plac, restul de compozitie si apoi iarasi visine. Se da la cuptor pt 20-30 min la 180 (sau pana trece testul scobitorii).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu