marți, 15 octombrie 2019

Pui cu mere, la slow cooker

-4 pulpe de pui
-2 mere potrivite
-2 frunze de dafin
-300 ml suc de mere
-1 ceapa
-telina
-3 linguri rase de faina
-ulei de masline
-sare
-piper

Se "sigileaza" pulpele de pui, in apa si ulei de masline si apoi se transfera in slow cooker. Separat, se pune intr-o tigaie ceapa + telina( eu am pus cam 1 sfert de telina mai mare) si se inabusa in ulei de masline+apa. Se adauga faina si se ia de pe foc. Se adauga cate putin, sucul de mere apoi foile de dafin si se pune tigaia inapoi pe foc pana incepe sa fiarba. Atunci se adauga merele taiate felii si se condimenteaza si se mai lasa 5 min pe foc. Sosul de mere se adauga peste carnea de pui si se seteaza slow cookerul pe 7 ore, functia Low.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu