luni, 23 iulie 2018

Chec de "ciocolata" cu avocado si alune

-2 avocado
-50g smantana vegetala
-30g ulei de cocos topit
-2 oua
-3 linguri miere de albine
-1 lingurita pudra de vanilie
-220g faina
-20g pudra de roscove
-60g alune de padure
-1 lingurita praf de copt
-1/2 lingurita sare
-bucatele de ciocolata neagra(optional)

Se da prin blender avocado si se mixeaza cu smantana, uleiul de cocos topit, mierea de albine si ouale(la temp camerei).
Se maruntesc alunele si se amesteca cu ingredientele solide: faina, praf de copt, sare, pudra de roscove si cea de vanilie.
Ingredientele solide se amesteca cu cele lichide si se adauga bucatelele de ciocolata neagra. Se pune amestecul in tava de chec si se da la cuptor la 180 grade pentru 30 min sau pana trece testul scobitorii.

Un comentariu: